Political Catwalk is terug! Na 2 succesvolle edities in 2015 en 2017, zal in 2019 opnieuw Political Catwalk plaatsvinden

Droom jij ervan fashion designer te worden en mode te maken geïnspireerd door politiek & democratie? Ben jij tussen 16 en 26 jaar en wil jij samen met andere jongeren outfits voor bekende politici ontwerpen die zij zelf zullen showen tijdens de Political Catwalk Fashionshow tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week 2019? Laat ons vóór vrijdag 5 juli weten waarom jij zou willen meedoen met Political Catwalk 2019 en wie weet werk jij deze zomer (juli t/m september) onder begeleiding van grote ontwerpers als Aziz Bekkaoui en Sepehr Maghsoudi aan een outfit voor een politicus!

Klik hier om je aan te melden voor Political Catwalk 2019!

Vermeld in je aanmelding duidelijk de volgende gegevens:
– Voor- en achternaam
– Leeftijd
– Woonplaats
– Telefoonnummer
– Waarom jij mee wil doen aan Political Catwalk 2019

Je hoort voor woensdag 10 juli of je geselecteerd bent voor deelname aan Political Catwalk. Het volledige workshop programma* volgt na inschrijving. Klik hier voor meer info over de vorige edities van Political Catwalk.

Vragen? Mail dan gerust naar info@politicalcatwalk.nl of stuur een appje naar Els op 06-24243033 of Jessie op 06-23038118.

*De workshops zullen plaatsvinden in de periode 13 juli t/m eind september, voornamelijk in- en rond Amsterdam.