Team

GARY SYMOR
Projectleider Political Catwalk

Tijdens zijn professionele loopbaan als ontwerper, patroontekenaar, docent en beleidsmedewerker heeft Gary Symor met veel bedrijven in de modebranche samengewerkt – van onderwijsinstituten tot aan modebladen waaronder MOOOI, L’Oreal, Kswiss, Replay en diverse startups. Deze ervaring heeft hij altijd ingezet voor het ontwikkelen van zijn studenten, bedrijven en opleidingsinstituten. Momenteel is Gary Symor bezig met het ontwikkelen van een opleidingsinstituut dat een brug slaat tussen ambacht en nieuwe technieken. Daarnaast is hij adviseur en director of education voor Brussels Fashionweek.
Email Gary

SEPEHR MAGSOUDI
Artistiek projectleider Political Catwalk

Designer & stylist Sepehr studeerde aan het AMFI, liep stage bij de televisie en bij Jeroen van Tuyl tot hij in Parijs gaat wonen en aan zijn eigen kledinglijn begint. In 2010 was Sepehr ook te zien in het programma ‘Project Catwalk’ op RTL 5 en het jaar daarop opende hij de Amsterdam Fashion Week met ‘Intense Existence’. Wereldfaam kwam daarna met zijn optreden bij MTV met My Super Sweet Sixteen Worldclass. Sepehr was eindverantwoordelijk voor de workshops en artistieke inhoud van Political Catwalk 2017.

MARLON GROENHART
Projectleider PC-International

Marlon is een iemand die vanaf zijn  ‘vierkante meter’ een verschil wil én kan maken. Hij begon in 1998 met schilderen en zijn passie leverden hem in 20 jaar succesvolle exposities op in onder andere de Berlijn, New York en Amsterdam en binnenkort in Londen.

Marlon werkt vanuit een visie en vanuit een passie, waar alles mogelijk is. Daarom besloot hij om zijn positieve levensovertuiging aan te wenden voor een groter doel en heeft hij stichting UMUSTGROW opgericht en is hij verbonden aan  STICHTING TABLEMOUNTAIN. Tevens is Marlon verbonden aan diverse instellingen en bedrijven als projectmanager, adviseur en eventcoördinator. Zijn kracht is om internationale verbindingen te maken en zo met creativiteit en passie projecten tot grote successen te maken!
Email Marlon


MARIA MIHAILOVA
Artistiek medewerker Political Catwalk

Maria studeerde mode aan mode academie Artemis in Amsterdam, werkt als HR medewerker bij de Provincie Noord-Holland en was samen met Sepehr verantwoordelijk voor de kledinglijn en workshops bij Political Catwalk

PETER PAUL KLEINLOOH
Projectcoördinator

Peter Paul Kleinlooh is mede oprichter van Stichting F6. Hij was oa. docent maatschappijleer.